Τρόποι Αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας οποιαδήποτε συσκευή έπειτα από τηλεφωνικής/online παραγγελίας.

Θα ενημερώνεστε μέσω email κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ώστε να μεταβείτε στο κατάστημα για την παραλαβή του προϊόντος.

Αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδος μέσω Courier

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 π.μ. – 5:00 μ.μ.

Η παραγγελία σας θα πρέπει να εκτελεσθεί σε 48 ώρες από τη στιγμή που ενημερωθήκατε για τη διαθεσιμότητα. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να προβούμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας και να δρομολογηθεί εκ νέου παραγγελία.

Η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών διατηρεί τα δέματα αντικαταβολής μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Από τη στιγμή που θα παρέλθει η ημερομηνία των 3 ημερών μετά την άφιξη και δεν θα εμφανιστεί ο παραλήπτης, τα δέματα επιστρέφονται χωρίς καμία προειδοποίηση.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ “ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ”

Εάν η κατάσταση παραγγελίας του προϊόντος είναι “ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ”, η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διάστημα 1-5 εργάσιμων ημερών. Εάν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη και καταχωρηθεί πριν από τις 16.00 θα δίνεται ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ στην courier και θα παραδίδεται στο χώρο που έχετε επιλέξει μεταξύ 1-4 εργάσιμων ημερών ( συνήθως οι παραδόσεις γίνονται την επόμενη εργάσιμη ωστόσο, περιπτώσεις καθυστέρησης μπορεί να υπάρξουν λόγω Covid-19 ).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ “ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ”

Εάν η κατάσταση παραγγελίας του προϊόντος είναι “ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ”, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Ο χρόνος παράδοσης τέτοιων παραγγελιών ορίζεται κατά προσέγγιση έως 30 ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προμηθευτών μας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ “ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4-10ΗΜΕΡΕΣ”

Εάν η κατάσταση παραγγελίας του προϊόντος είναι “ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ”, η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διάστημα 4-10 ημερών.

*(Λόγο του νέου Γενικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), ο παραλήπτης του δέματος θα πρέπει να είναι ο ίδιος με αυτόν που αναγράφει η αποστολή ειδάλλως θα πρέπει να ενημερώνει ο πελάτης την εκάστοτε επιχείρηση (είτε τηλεφωνικά, είτε γραπτώς στις παρατηρήσεις της παραγγελίας) ότι ο παραλήπτης θα είναι άλλος πέραν του ιδίου, επιδεικνύοντας πάντα επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.)

Η παραγγελία σας εφόσον έχει καταχωρηθεί στο σύστημα μας μέχρι τις 16:00 και υπό την προϋπόθεση πως το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο, η παραγγελία σας παραδίδεται μέσα σε 1 – 5 εργάσιμες μέρες.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Χρεώσεις

Έξοδα αποστολής: 3€

Έξοδα αντικαταβολής: 2€

Αποστολή βάσει βάρους**

Το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3€ όταν το συνολικό βάρος της αποστολής είναι έως 2 κιλά.
**Σε περίπτωση που το βάρος είναι άνω των 2 κιλών υπάρχει επιπρόσθετο κόστος ύψους 1.30€/Κιλό. 

Χρόνος Παράδοσης

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, η αποστολή πραγματοποιείται σε διάστημα 1 έως 3 εργάσιμων ημερών εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο. Εάν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη και καταχωρηθεί πριν από τις 16.00 θα δίνεται ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ στην courier και θα παραδίδεται στο χώρο που έχετε επιλέξει την επόμενη εργάσιμη.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει. Η ευθύνη παράδοσης σε αυτή τη περίπτωση βαραίνει την εταιρεία courier αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερη των 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας στην εταιρεία courier.

Αντικαταβολή

Εάν έχετε επιλέξει την πληρωμή με αντικαταβολή στην εταιρεία courier, υπάρχει έξτρα επιβάρυνση που ανέρχεται στο ποσό των 2€ και η οποία συνυπολογίζεται στο συνολικό κόστος της παραγγελίας.

Με την αποστολή λαμβάνετε ηλεκτρονικό μήνυμα με τον αριθμό αποστολής προκειμένου να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα της εκάστοτε μεταφορικής.

Σε κάθε περίπτωση,

η διεύθυνση που μπορείτε να πραγματοποιήσετε

τις συμφωνημένες αλλαγές ή/ και επιστροφές είναι:

pareotithes.gr

Προαίκταση Μαιάνδρου 45 , 

56224, ΕΥΟΣΜΟΣ Θεσσαλονίκης